2019. december 08. vasárnap 10:00-12:00 - Budapest

Mikulás-buli a Minimax Gyerekhajón

Idén utoljára vár Benneteket ez a csodálatos, programokkal teli hajó, ahol garantált kikapcsolódás és játék várja a családokat.
10 órától élvezhetitek a Csurgó Zenekar szuper koncertjét. Sok-sok remek dal, amit együtt énekelhettek, táncolhattok velünk.
És a lényeg!!! Természetesen a Mikulás is velünk utazik ezen a napon! Készíthettek neki rajzot énelkelhettek neki, mondhattok neki versikét. Mindegy kisgyerkőc ajándékot kap.
11 órakor útnak indulunk és teszünk egy csodás kört a Dunán. Megnézhetjük a Parlamentet, a Budai várat, a Gellért hegyet, gyönyörű hídjainkat és még nagyon sok minden szép látványosságot.
A program alatt kipróbálhattok rengeteg logikai- és társasjátékot, animátoraink készséggel állnak rendelkezésre bármelyik játék bemutatására, kipróbálására.
Az egész kicsi csemeték is zavartalanul játszhatnak bébi sarkunkban, ahol nekik való játékok vannak. 
Kreációs asztalunknál szebbnél szebb és érdekesebbnél érdekesebb dolgokat készíthettek, amit haza vihettek magatokkal emlékbe.
Különlegességeteket is tartogat a Minimax Gyerekhajó.
Ha szerettek kreatívoskodni, akkor akár Zokni Nyunya figurákat és csodás viaszképeket készíthetsz. (Ezek a foglalkozások plusz költséggel járnak majd.)
Továbbá lesz lehetőség arcfestésre is. Lesz tombola, találkozhattok a Gondevőkkel és természetesen a gyerekek nagy kedvence Pici cica és barátja is várni fog Benneteket .
Szeretgessétek meg őket, fotózkodjatok velük.
 
Találkozunk vasárnap (12.08) 10 órakor.
Kapunyitás: 9:30-kor
 
Várunk Benneteket szeretettel!
 
JÓ JÓ JÓ MINIMAX HAJÓ!!!!

Helyszín: Budapest, Batthyány tér - 2. MAHART kikötő

Időpont: 2019. december 8. 10:00

Kapunyitás: 9:30

Iratkozz fel hírlevelünkre!