A gyerekhajó

Csodás kalandok várnak minden családot!

Már a legkisebbeknek is…

A program egy üde színfolt a Balaton parti és budapesti gyerekprogramok között, egy aktív kikapcsolódás az egész családnak. Ez a hajózás a kicsik és a nagyok számára is felejthetetlen élmény. A szervezők már egészen pici babákra is fel vannak készülve, őket bébisarok és játszószőnyeg várja, ahol érdekes játékok, szép fejlesztő könyvek társaságában élhetik át talán első hajóútjukat.

Móka és kacagás…

A nagyobbacskák találkozhatnak kedvencükkel, Pici Cicával, a Minimax kedvenc „sztárjával", ugrándozhatnak és táncolhatnak a neves fellépők koncertjein, animátorokkal kipróbálhatnak számos társasjátékot, fejlesztő játékokat, színezhetnek vízi témájú színezőket és értékes ajándékokat is nyerhetnek a tombolán. A hajó utasai találkozhatnak az Iszkiri, a Buborék, az Iszkiri,  a Mintapinty, az Apacuka zenekarokkal,és sok más színvonalas gyerekkegyüttes, akik már nagyon várják, hogy a Balaton közepén zenélhessenek!

Minden időben…

 A Minimax Gyerekhajó egy része fedett, így jó és rossz idő esetén is elindul a járat, és biztosan jól érzik majd magukat a vendégek. A Minimax Gyerkhajó utasai a büfé kínálatában találkozhatnak, a gyermekek igényeire szabott, szendvicsekkel, üdítőkkel, édességekkel és természtesen az apukák igényeiről sem feledkezünk meg! 

Gyerekprogramok...

A Minimax Gyerekhajón rengeteg színes és interaktív gyerekprogram várja az oda látogatókat. Animátoraink folyamatosan foglalkoztatják a gyermekeket közös társasjátékozással, rajzolással, arcfetéssel és zokninyunya készítéssel.  Állandó programjainkon nem csak a gyerekek, de a szülők és még a legkisebbek is jól érezhetik magukat a bébisarokban.

A Minimax Gyerekhajón minden alkalommal lehetőségük van a kicsiknek találkozni a Minimax sztárjaival, Pici cicával és Maci kutyával. A sok szuper játék és gyerekprogram közepette interaktív tudományos előadásokat és játékos gyerekkoncerteket hallgathatnak a kicsik, hogy a gyerekprogramok és a hajókázás még emlékezetesebb legyen számukra.

Keress minket Facebook-on is:

www.facebook.com/minimaxgyerekhajo

"Ha végre itt a nyár és meleg az idő..."

Az idén is megrendezésre kerül Minimax Gyerekhajó programsorozat, mely színes programokkal, koncertekkel, rengeteg játékkal és nyereményekkel is várja a családokat nyáron a Balatonon és egész évben Budapesten. A gyerekhajó helyszíne gondoskodik a csodás látványról, fellépő zenekarai a vidám hangulatról, képzett animátorai pedig a gyerekek és a szülők kellemes és hasznos időtöltéséről! Érdemes mindenkinek kipróbálni!

Interjú a szervezővel

Ismerkedjen meg Németh Erikával a Minimax Gyerekhajó megálmodójával és szervezőjével.

Tovább az interjúra...

Gyakori kérdések:
A legfontosabb kérdésekre válaszolunk a Gyakori kérdések oldalán >>>

Iratkozz fel hírlevelünkre!