Gyakori kérdések

Gyakran ismételt kérdések

Hol és mikor vásárolhatom meg a jegyet, hogy semmiképp ne csússzunk le a Minimax Gyerekhajóról?

Részletes jegyinformációk >>>

Mennyibe kerülnek a jegyek a Minimax Gyerekhajóra?

Részletes jegyárak >>>

Honnan indul a Minimax Gyerekhajó és mikor?

A Minimax Gyerekhajó idén már Budapestről és a Balatonon három helyszínről - a siófoki, a balatonfüredi és a badacsonyi BAHART kikötőből - indul.

Kikötők címe >>>

Balatoni indulási időpontok >>>

Budapesti indulási időpontok >>>

Hajóval is el lehet jutni a balatoni indulási helyszínekre?

Igen. Amennyiben nem a kikötők közelében van a szállásotok, úgy lehetőség van a Bahart hajóival könnyen, gyorsan és élménydúsan eljutni a Minimax Gyerekhajók indulási helyszíneire. Az aktuális menetrendeket megnézheted a Bahart hivatalos hajózási menetrendjében: Bahart hajózási menetrend >>>
Ráadásul lehetőség van az esemény napján a belépőjeggyel rendelkező családoknak kedvezményesen eljutni Bahart hajóval Fonyódról Badacsonytomajba vasárnap 13:40-es indulással. A Minimax Gyerekhajó belépőjegyének felmutatásával felnőttek mindössze 300Ft, gyermekeknek pedig csak 200 Ft a kedvezményes jegyár.

A Minimax Gyerekhajóról bármikor le lehet szállni?

Balatoni rendezvényeink során nem. A Minimax Gyerekhajó Siófokról 18:00-kor elhagyja a kikötőt és csak 19:30-kor érkezik vissza, Badacsonytomajból 15:00-kor indul és 16:30-kor köt ki, Balatonfüredről pedig 18:30-kor hajózik ki és 20:00-kor fut be. Csak visszaérkezésekor van lehetőség elhagyni a hajót.
A budapesti hajók 11:00-kor indulnak és 12:00-kor kötnek ki. (A rendezvény 10 órakor kezdődik, tehát az indulási előtti órában szabadon lehet fel- és leszállni a hajóról.)

A gyerekek mellé muszáj a szülői felügyelet vagy egyedül is elindulhatnak a hajóútra?

Egyedül nem. Animátoraink és a Minimax Gyerekhajó csapata folyamatosan figyel a kicsikre, de a gyerekek biztonságára a szülőknek is figyelni kell. Csak szülői felügyelettel tartózkodhat gyermek a hajón.

Mivel van felszerelve a Minimax Gyerekhajó?

A rengeteg játék mellett, a Minimax hajó fedélzetén található pelenkázó a legkisebbek részére, büfé, hogy az éhes pocakok se maradjanak üresen, valamint mikró is a bébiételekhez. A hajó kétszintes és mind a két szinten hangosítással van ellátva, így mindenki élvezheti a koncertet bárhol is legyen a hajón. A Minimax Gyerekhajó mindkét szintje fedett, a felső szint egy része nyitott. A katamarán légkondicionált, így jó idő esetén kellemes levegőben élvezheti mindenki a programot, de akkor sem kell megijedni, ha nincs jó idő, hisz a hajó fedettségének köszönhetően rossz időben is remek szórakozást biztosít.

FIGYELEM!

A jegy megvásárlásával egyidejűleg Ön elfogadja, hogy a rendezvényről hang- és képfelvétel készül, amely a szervező weboldalán, valamint a médiapartnerink és együttműködő partnereink weboldalán megjelenik; marketing célokra felhasználásra kerülhet. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben. Amennyiben ez ellen kifogással élne, azt jelezze a rendezvény szervezői felé a rendezvényt követő 5 munkanapon belül.

Iratkozz fel hírlevelünkre!