Teljes szponzoráció

Teljes szponzoráció esetén a szponzornak lehetősége van termékét, szolgáltatását a legegyedibb elképzeléseinek megfelelően promotálni. Termék mintákat oszthat, kedvezményes kuponokat, szóróanyagokat, saját hostessekkel érkezhet, árulhatja termékét, szolgáltatását ,tombola ajándékot adhat, feltüntetjük minden belépőjegyen, mint fő szponzor, stb

 


Tovább

IMAGE megjelenések

Számos platform áll azok rendelkezésére, akik logójukkal szeretnének megjelenni a rendezvényen és a hozzá kapcsolódó felületeken.
 


Tovább

Saját standfoglalás, értékesítési lehetőséggel

Lehetőséget biztosítunk gyermekekre, családokra szabott termékek/szolgáltatások értékesítésére. Maga a hajókázás 2 órás, de szervező csapatunkon keresztül egész napos standot is tudunk kínálni a mólon, így még több emberrel ismertetheti meg termékeit.


 


Tovább

Kuponok, promóciós anyagok osztása

A hirdetni vágyók számára az a lehetőség is megoldható, hogy a Balatoni Minimax Hajó hostessei terjesszék a szóróanyagokat, kuponokat, mintákat, amennyiben nincs arra kapacitása partnerünknek, hogy külön csapattal jöjjön a rendezvényekre.


 


Tovább

Felajánlások

Minden esemény egyik legsikeresebb programja a tombolahúzás. Szívesen fogadjuk partnereink felajánlásait a tombola fő nyereményeire és a „vigaszágas” nyereményekre is. 


Tovább

Programajánlóban megjelenés

Lehetőség van partnereinknek a Balatoni Minimax Hajó weboldalán a Programtippek ajánlóban is megjelenni szolgáltatásaikkal, rendezvényeikkel. Ajánlóinkkal nyújtanunk színes ötleteket a családoknak további Balaton környéki programokhoz.
 


Tovább

Iratkozz fel hírlevelünkre!