Teljes szponzoráció

Teljes szponzoráció

Ebben az esetben a szponzornak lehetősége van termékét, szolgáltatását a legegyedibb elképzeléseinek megfelelően promotálni. Termék mintákat oszthat, kedvezményes kuponokat, szóróanyagokat, saját hostessekkel érkezhet, árulhatja termékét, szolgáltatását. Tombola ajándékot adhat és feltüntetjük minden belépőjegyen, mint fő szponzor. Megjelenik a Balatoni Minimax Hajó Facebook oldalán a borító képen, mint fő támogató. A Website-on is feltüntetésre kerül a partnerek között logóval. Az Animátorok pólóján megjelenik logóval. (20 animátor pólóján). Kisfilmet készítünk cégére szabottan, melyet felhasználhat saját marketing anyagként. Az utókommunikációban, a rendezvényen készült fotókon is megjelenik logója.

A promóció során szórólapot osztunk Siófokon, Badacsonyon, Fonyódon, Budapesten, valamint az összes Balaton-parti nagyvárosban. Ezen felül a balatoni hotelekben, éttermekben, turisztikai és információs bázisokon szintén elérhetőek lesznek a szóróanyagok egy látványos Balatoni Minimax Hajót hirdető roll-up kíséretében. A szórólapok mellet plakátok is több helyen láthatóak majd, pl.: az összes Balaton-parti BAHART Kikötőben, magán kikötőkben. Ezeken is feltüntetjük, mint fő partner. A felsorolt lehetőségeken kívül egyéni kérések is lehetségesek, melyeket közös egyeztetés után tudunk véglegesíteni.

A Teljes szponzorációnál lehetőség van kizárólagosságra is, amennyiben valaki a Balatoni Minimax Hajó egyetlen fő szponzora szeretne lenni. Ezt akkor lehetséges, ha valaki az összes hajóút esetében vállalja a Fő kizárólagos szponzor szerepét.

Balatoni Minimax Hajó hirdetésszervezés

Amennyiben hirdetési lehetőség érdekli a Balatoni Minimax Hajókon, kérem érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

Németh Erika

Tel: +36-70-866-90-66
E-mail: info@gyerekhajo.hu

Iratkozz fel hírlevelünkre!