Hajókázás Budapesten

Hajókáztak már a Dunán? Látogassanak el a Minimax Gyerekhajóra, ahol szuper játékok közepette hajókázhatnak Velünk Magyarország legnagyobb folyóján, szebbnél-szebb dolgokat látva.


Tovább

Hajókázás a Balatonon

Hajókáztak már a Balatonon? Látogassanak el a Minimax Gyerekhajóra, ahol szuper játékok közepette hajókázhatnak Velünk Magyarország legnagyobb taván, élvezve a hullámok, a napsütés, a szél, a táj szépségét. 
 


Tovább

Születésnap a budapesti Minimax Gyerekhajón

Feledhetetlenné szülinap a Minimax Gyerekhajón!
Hívják el a kisbarátokat, családot és bulizzanak egy szuper jót eme jeles nap alkalmából. Pici cica ajándékkal kedveskedik minden szülinapos kismanónak és együtt énekli mindenkivel a "Boldog szülinapot! " dalocskát.


Tovább

Mini stúdió fotózás a Manó fotóval

Mindenki szereti elővenni és újra-újra megnézegetni a gyerekkori és családi képeket.  Profi fotósainkkal, kellékeinkkel segítünk, hogy újabb remekművek kerüljenek a fotóalbumokba. 


Tovább

Gondevők a Minimax Gyerekhajón

A Gondevők mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek megoldanii mindazt, ami a gyerekeket zavarja! Félelem, bánat, vagy szorongás, a Gond-specialisták mindig készen állnak! Éjjel sakkban tartják a rémálmokat, napközben pedig szorítanak érted az oviban, vagy suliban.


Tovább

Zokni Nyunya a budapesti Minimax Gyerekhajón

Tudja mi az a Zokni Nyunya? Nem? Várjuk a Minimax Gyerekhajóra, ahol mindenki készíthet magának egy kis kedvencet. Gyerekek, felnőttek egyaránt nagyon szeretik, többségében kedvencekké válnak, valamilyen különleges kis varázsuk van….


Tovább

Zumba Kids a budapesti Minimax Gyerekhajón

Táncolni jó! Igazi testi, lelki felfrissülés mindenkinek! A Minimax Gyerekhajón mindenre van lehetőség. Játszani, szaladgálni, kúszni-mászni és természetesen táncolni is! Szuper, pörgős zenére képzett Zumba oktatók alkalmanként egy igazán klassz korreográfiára tanitják a gyerekeket és akár a szülőket is.


Tovább

Viaszkép festés a budapesti Minimax Gyerekhajón

Mit szólna ha bevezetnénk a viaszfestés csodás világába?   

A képzelet, fantázia és a színek játéka végtelen lehetőséggel.  Az alkotás művészete, amely könnyen elsajátítható, nem kell hozzá sok kézügyesség, csak egy kis figyelem és speciális eszközök. 


Tovább

Bűvész show a budapesti Minimax Gyerekhajón

Ti is estetek már ámulatba egy-egy bűvésztrükk láttán? 

A Minimax Gyerekhajó fedélzetén alkalmanként Bűvész Show kápráztatja el a szórakozni vágyó kis-és nagy legénységét. 


Tovább

Beszélő Babakezek - játékos babajelbeszéd - foglalkozás Zentai Katával

Hogy lehet a legkisebbekkel úgy kommunikálni, hogy megértsük őket?

Hát a Beszélő Babakezek programmal. Tanítsuk meg babáinkat jelelni, így gördülékenyebben mehet a kommunikáció.


Tovább

Csodák Palotája

A Csodák palotája Magyarország egyik első és egyedülálló interaktív tudományos kiállítása, ahol a tudományos jelenségek szórakoztatóvá, a fizika pedig érthetővé válik.


Tovább

Koncertek

A buli hangulat garantált! Az élmény és a vidámság fokozására minden hajón remek zenekarok szórakoztatják a családokat, lesz közös tánc, éneklés és remek hangulat.


Tovább

Találkozás a Minimax sztárjaival

Fotózkodásra is lehetőség nyílik Picicicával és Macikutyával, akikkel életnagyságban találkozhatnak a gyerekek a rendezvényen. Készítsenek közös képet a sztárokkal!


Tovább

Élmény lesz a közös társasjáték

A hajón a fejlesztő társasjátékok, a gyors és nevettető játékok játsszák a főszerepet, melynek használatában képzett animátorok segítenek, akik elmagyarázzák a játékok működését a családoknak, akik aztán kedvükre játszhatnak!


Tovább

Bébi sarok

A piciknek kialakított sarokban életkoruknak megfelelő, biztonságos fejlesztő játékok várják a babákat. A zenélő és kreatív játékok mellett babáknak való, gyönyörű könyvek lapozgatására is van lehetőség.


Tovább

Tombola

A Minimax Gyerekhajó rendezvény egyik csúcspontja a tombola, ahol értékes nyeremények találnak gazdára. Kisorrolásra kerülnek, társasjátékok, belépőjegyek, értékes utalványok, ajándékcsomagok és egyéb értékes nyeremények.


Tovább

Arcfestés

Az arcfestés jó móka és biztos siker! A hazafelé vezető út során, miközben az élményeket mesélhetik a gyerekek, arcukon ott viríthat a csodás arcfestés nyoma.


Tovább

Kreációs rajzolás a Crayolával

A hajón mindenki kedvére rajzolhat és színezhet, melyhez csodás füzeteket is biztosítunk a víz témaköréhez kapcsolódóan. A színezők mellett ceruzák, kréták, filcek, rajzsablonok segtíségével máris elmerülhetsz az alkotásban.


Tovább

Iratkozz fel hírlevelünkre!