Nagyvázsony - Kinizsi Vár

Ez a gyönyörű rendeszánszkori vár szeretettel várja minden olyan gyerkőcöt és felnőttet, akik szeretnénevissztéri egy kicsit a múltba. Az egész évben látogatható Kinizsi Vár számos érdekes programmal várja az érdeklődőket.


Tovább

Zamárdi Kalandpark

A Zamárdi Kalandpark az autópályától és Zamárdi-Felső vasútállomástól mintegy 100 méterre, egy gyönyörű, 35000 négyzetméteres ligetben található, és szinte végtelen lehetőségeket tartogat a szabadidő aktív eltöltésére.


Tovább

Afrika Múzeum- egy csepp Afrika!

Az Afrika Múzeumban, a Magyar Tenger partján minden látogató megismerhet egy csepp Afrikát, megtekintheti egy nagy magyar Afrika-vadász trófeáit és relikviáit.


Tovább

Dinópark Rezi

Az egyedülálló dinoszaurusz park Rezi településen található, néhány kilométerre Keszthelytől. A Park maga 23 000 négyzetméteres és visszakalauzolja a vendégeket a 230 millió évvel ezelőtti időkre.


Tovább

Galerius Élményfürdő és Wellness Központ

2006. óta fogadja vendégeit a nemzetközi színvonalú Galerius Élményfürdő és Wellness Központ, mely Siófok város fürdőjeként aktív, egészséges kikapcsolódási lehetőséget biztosít minden korosztály számára.


Tovább

Nemesvita - Westernpark

A szabadidőpark vadnyugati hangulatban, Nemesvitán várja a kikapcsolódást, játékos szórakozást kedvelő családokat – igazi cowboy módjára.

 


Tovább

Fonyódi Palánkvár

 A Fácános-erődben találjuk a Gulio Turco olasz származású császári hadmérnök tervei szerint épült egykori cölöpvár nyomait, a sáncok, vizesárkok maradványait. Szabadon látogatható.


Tovább

Balatoni Bob Szabadidőpark

A Balaton északi partján, Balatonfűzfőn, csodás természeti környezetben található Balatoni Bob Szabadidőpark, ahol egész napos élményt kínálnak a családok vagy a baráti társaságok mindentagjának.


Tovább

Krisna-völgy

A Krisna-völgy egy békés sziget a rohanó hétköznapok tengerén. 260 hektáron fekvő területünk – mely egyben kulturális központ és biofarm is – igazán szép látnivalókkal és új élményekkel kecsegtet az idelátogatók számára


Tovább

Extrémvitorlázás.hu- Vitorlás csapatépítés

Vitorlás csapatépítés, legénybúcsú, extra kikapcsolódás, vagy épp egy különleges program a barátokkal. Mindez megtalálható az Extrémvitorlázás.hu szolgáltatásai között.


Tovább

Krokodil Zoo

Az 1300 m2-es Krokodil Zoo Magyarország első és egyetlen olyan állatkertje, ahol 10 krokodilfaj látható a 40 cm bébikrokodiltól a 4 méteres sósvízi krokodilig.


Tovább

Tapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont

A Tapolcai-tavasbarlangot tíz évvel ezelőtt nyitották meg a látogatók számára, hazánkban ez volt az első villanyvilágítással ellátott, és az idegenforgalom céljára is használt barlang.


Tovább

Levendula Porta Kékkúton

Egy egész napos program is lehet, ha ellátogatsz a Levendula Portára, ahol a vendéglátók saját termékeikből készített ételeket kínálnak és lehetőséget kapsz arra is, hogy egy fa árnyékában megpihenj a program alatt.


Tovább

Állatsimogató - Fenyvespuszta

A fenyvespusztai állatsimogatóban közelebbről is megismerkedhettek az állatokkal, akik között megtalálhatja minden gyermek a kedvencét.
 


Tovább

Annagora Aquapark

Élményfürdő, csúszdapark, Magyarország második legnagyobb hullámfürdője, gyönyörű panoráma a Balatonra, tökéletes nyári kikapcsolódás vár Balatonfüreden, az Annagora Aquaparkban.


Tovább

Balatoni Múzeum - Keszthely

A Balatoni Múzeum állandó kiállításain a Balaton kialakulásáról, állat- és növényvilágáról, a halászat és a hajózás történetéről, a balatoni fürdőéletről és a környék ásatásairól láthatnak tárgyi emlékeket.


Tovább

Diási Játékstrand

A Diási Játékstrand a Balaton egyik legszebb és legaktívabb strandja, ahol családbarát szolgáltatások, szórakoztató animációs programok ígérnek élmény teli napokat.


Tovább

Zobori KalandoZoo

Zalaszabarban, a Zobori KalandoZoo-ban egy igazi kaland-oázis várja kiváló hétvégi programmal a családokat a Kis-Balaton közvetlen szomszédságában.
 


Tovább

Kolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok

A teljesen megújult családbarát alsópáhoki Kolping Hotelben minden korosztály együtt és külön-külön is rengeteg élményt gyűjthet. Az értékes pillanatoktól feltöltődve pedig nagyobb energiával vághatnak bele újra a közös élménygyűjtésbe.


Tovább

Helikon Kastélymúzeum

A ma múzeumként és rendezvény-központként működő keszthelyi Festetics-kastély Magyarország harmadik legnagyobb, ugyanakkor leglátogatottabb kastélya.


Tovább

Hőlégballonos sétarepülések a Balatonnál

Egy csodálatos kaland mindenkinek, ahol élvezhetjük a Balaton látványát, a lenyugvó napot és remek lehetőség csodás fotók készítésére is a Balaton Ballooning jóvoltából.


Tovább

Művészetek Völgye

A fesztivál idén július 24-től augusztus 2-ig három településen, hatvannál is több udvarban és harmincöt helyszínen, több ezer programmal és fellépővel készül a Balaton-felvidéken.


Tovább

Tihanyi Szabadtéri Játékok

Az elmúlt években nagy sikert aratott Tihanyi Szabadtéri Játékok előadásai augusztus 25-ig minden pénteken és szombaton láthatók. Csütörtökönként kitűnő gyerekelőadások színesítik a programot.


Tovább

Iratkozz fel hírlevelünkre!