Annagora Aquapark

Annagora Aquapark

Élményfürdő, csúszdapark, Magyarország második legnagyobb hullámfürdője, egy jeges ital, gyönyörű panoráma a Balatonra, s mindez a parttól 500 méterre – tökéletes nyári kikapcsolódás vár Balatonfüreden, az Annagora Aquaparkban. Az attraktív csúszdákon lecsúszhatnak a legbátrabbak, a melegített vizű medencékben lazíthatnak a pihenni vágyók. A hullámfürdőben pedig mindenkit tengerpartot idéző élmény vár!

A park 11 medencével várja vendégeit, hullám, wellness külső, wellness belső, wellness gyerekpancsoló, gyermek élménymedence, gyermek hullámmedence, lassú folyó, kis gyermekpancsoló, vadfolyó csúszda fogadómedencéje, csúszdatorony É-i fogadómedencéje, csúszdatorony D-i fogadómedencéje és pihenőmedencék.

Náluk a legkisebbek sem unatkoznak, biztonságban és felügyelet mellett lubickolhatnak egész nap a részükre kialakított gyermekmedencékben. Emlékezetes marad minden kikapcsolódni vágyó ember számára az igényesen kiépített wellness részleg, illetve a területi adottságokat tökéletesen kihasználó attraktív csúszdák mellett a vízi park szinte minden részéről eléd táruló bámulatos kilátás a Balatonra!

Annagora Aquapark elérhetősége:

8230 Balatonfüred, Fürdő u. 35.
Weboldal: www.annagora.com
Tel: 06-87-581-430
E-mail: aquapark@annagora.com
Nyitva tartás: 9:00-19:00 minden nap

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!