Csodák Palotája

A Csodák palotája Magyarország egyik első és egyedülálló interaktív tudományos kiállítása, ahol a tudományos jelenségek szórakoztatóvá, a fizika pedig érthetővé válik.


Tovább

Tropicarium Budapest

A Tropicarium – a “cápás állatkert“, a világ minden tájáról érkező állatok hadával várja látogatóit az év minden napján. Az állatkert lakói között egyaránt megtalálhatók a lusta aligátorok, egzotikus hüllők, kétéltűek, aprómajmocskák, szabadon repkedő madarak, és több ezer színes halfajképviselője, no meg a tengerek „nehézfiúinak” számító cápák is. 


Tovább

Challengeland Kalandpark

Szereted Te is aktívan tölteni a szabadidőet? Kíváló kikacsolódási programként figyelmetekbe ajánluk a Challengeland Kalanpályát Csillebércen. Számtalan kötélpálya, akadálypálya, labirintus, rönkvár és még rengeteg szuper programlehetőség várja a kalandra vágyókat.


Tovább

Elevenpark Játszóház

Az Elevenpark egy hatalmas, mégis kedves és napsütéses játszóház, a vidámpark és a klasszikus játszótér elemeivel. Ez az óriási játszótér egy nagy világos és barátságos fedett térben van, ahol minden hónapban egy-egy rendezvény és gyerekprogramok várják az egész családot.


Tovább

Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő

Európa egyik legnagyobb fedett vízi élményparkja! Télen-nyáron 11 csúszda kínál izgalmas kalandot és felhőtlen szórakozást. Bel- és kültéri élménymedencék, úszómedence, családi csúszdák, hegyi folyó, szörf és búvárkodás, valamint szaunavilág várja a látogatókat.


Tovább

Láthatatlan Kiállítás

Képzeld el, hogy kialszik minden fény…

A Láthatatlan Kiállítás Budapest egy különleges, interaktív utazás egy láthatatlan világba, ahol teljes sötétségben próbálhatsz meg eligazodni csupán a tapintás, a hangok és az illatok nyomán.
 


Tovább

Fővárosi Állat- és Növénykert

Az Állatkertben egy másodpercre sem fogsz unatkozni. Napjában több tucat különböző program vár, szikrázó napsütésben ugyanúgy, mint hóhullásban. Lovaglás, állatbemutatók, előadások, látványetetések, állati találkozások a szabadban, és fedett helyen egyaránt. 


Tovább

Zugligeti Libegő

A Zugligeti Libegő a budai hegyek egyik legérdekesebb látványossága. 
Völgymenetben az utas Budapest panorámájában gyönyörködhet, miközben szó szerint úgy érezheti, hogy a hegytetőről a városba ereszkedik. A Libegő felső szakasza a János-hegy meredek lejtőinek erdőjében, alsó szakasza a zugligeti villanegyed utcái és kertjei fölött halad.


Tovább

Városliget Budapest

Érezd jól magad télen, nyáron!
A Városliget tökéletes hely a kikapcsolódáshoz. Nyáron csónakázás, biciklizés, nagy séták, télen pedig akár a korcsolyázás, szánkózás lehetősége ebben a hatalmas parkban.


Tovább

Széchenyi-hegyi Gyermekvasút

A Gyermekvasút a főváros egyik különleges, a maga nemében páratlan látványossága. A budai hegyvidék kirándulóhelyeit összekötő kisvasút, ahol a különböző beosztásokban iskolás korú gyermekvasutasok teljesítenek szolgálatot.


Tovább

Iratkozz fel hírlevelünkre!