Iszkiri zenekar

Iszkiri Zenekar

Az ISZKIRI egy modern, vagány gyerekzenét játszó zenekar. Tagjai gyakorló apukák, akik főállásban is gyermekekkel foglalkoznak. Ugyanakkor évtizedek óta profi zenészként is működnek, a legkülönfélébb zenei stílusokban. 2011 tavaszán döntöttek úgy, hogy civil foglalkozásukat és legfontosabb hobbijukat összekötik.
Így alakult meg az ISZKIRI gyerekzenekar, amelynek repertoárját könnyedén válogatták össze, hiszen külön-külön számtalanszor játszottak már gyermekközönség előtt.

A repertoár

A zenekar saját dalok tekintetében igen termékeny. Koncertjeiken igen nagy sikerrel adják elő szerzeményeiket, de természetesen emellett felcsendülnek a legnépszerűbb magyar gyerekdalok is.

 

Iszkiri zenekar fellépései a Minimax Gyerekhajón

2019. július 13. szombat, 14:15 - Balatonfüred
2019. augusztus 3. 18:30 szombat - Siófok
2019. augusztus 24. 18:30 szombat - Siófok
2019. november 17. 10:00 szombat - Budapest


 

Iszkiri zenekar tagjai:

Baraczka Gergő – gitár, ének
8 éves kora óta foglalkozik zenével. A hétköznapok során édesanyjával közösen egy kis magánóvodát üzemeltet, egy általános iskolában gitárt tanít, nyaranta pedig kisiskolásoknak szervez táborokat.

Dombi Ádám – basszusgitár, ének
Hatévesen hegedűn kezdte zenei pályafutását, 14 évesen vett először basszusgitárt a kezébe. Tanítóként dolgozik, három gyermek édesapja.

Csikós Péter – banjo, gitár, ének
Peti virtuóz gitártudásának köszönhetően a világ számos pontján megfordult már – megjárta Karib-tenger vidékének fehér homokját és a Északi-tenger jeges partjait. Most a gyerekeket kápráztatja el fergeteges szólóival, mindenki nagy örömére.

Iratkozz fel hírlevelünkre!