Egy anyuka levele a Minimax Gyerekhajónak!

EGY KEDVES ANYUKA LEPETT MEG MINKET ARANYOS LEVELÉVEL A FEBRUÁRI FARSANGI BULINK UTÁN. NAGYON BOLDOGOK VOLTUNK ÜZENETÉT OLVASVA. GONDOLTUK VELETEK IS MEGOSZTJUK!

Kedves Minimax Gyerekhajó!

Családommal most először vettünk részt a rendezvényeteken. Egy kisfiam van, Kende, 2 éves, őt nézve örültem, hogy már a legelső alkalommal egy jó szervezésű farsangi hangulattal készültetek nekünk! Mi is beöltöztünk, Kende kistigris volt.

Kezdem is az elejéről. Már az első pillanatban elvarázsoltátok gyermekemet, amikor a Batthyány tér kikötőjében meglátta a Pici cicát. Kint volt a várakozó vendégekkel, fotózkodhattunk vele, míg fel nem szállhattunk. A cuccaink lepakolása után 10 perccel már kezdődött is az Apacuka együttes koncertje, ahol az összes ismert dalukat hallhattuk. Tudtam, hogy Kende szereti őket, de nem gondoltam volna, hogy az első sorban fog ugrálni a koncert alatt.

Amint vége lett a koncertnek, el is indult a hajó a Dunán. Mint felnőtt nagyon élveztem, nem is beszélve a gyermek mosolyokról. Azonban nem tudtunk sokat bámészkodni, mert kezdődött is a következő program: jelmezes bemutatkozás. Kisfiam kistigrisként kiment a többi gyerek közé. Már elég bátor, mivel bölcsiben sok gyerekkel van együtt. A többi gyerek is nagyon cuki volt, voltak tündérek, katicák, kalózok és sok más ötletes jelmezek.

Imádom a latin zenét, aminek külön örültem, hogy mini zumba oktatás is volt a hajón. Kende, mint már lassan vagány kisfiú már táncolt is a Pici cicával. A sok zene után az alsó szinten sok-sok játék tárult elénk. Kipróbálhatta kézügyességét a kreációs asztalnál, megnéztük nagyobb gyerekek hogyan festenek viaszképet, és Zokni Nyunya figurákat. Örültem, hogy nem csak a kézügyességre épülő elfoglaltságokra gondoltatok, hanem a logika fejlesztésére is. Tömérdek logikai és gondolkodtató társasjátékot mutattak meg az animátoraitok. Rögtön bele is szerettünk egy társasjátékba, amit az emeleten meg is vásároltunk.

Persze nincs olyan gyerek esemény, ahol ne lenne Tombola. Sok ajándék volt, rengeteg kis gyerek lett szuper játékoknak gazdája. Mi is nyertünk egy radírcsomagot és egy Csodák Palotája gyerek belépőjegyet. Távozáskor minden csöppség kapott egy mini Minimaxos kirakót ajándékba.

Gyermekemet látva, biztos vagyok benne, hogy a jövőben lesz még olyan vasárnap délelőttünk, amikor a Minimax gyerekhajón töltjük családias, barátságos hangulatban a szabadidőnket. Nagyon meg voltam elégedve a szervezéssel, a programokkal, az animátoraitokkal.

A Manó fotó oldalán meg is találtam Kende fényképeit, amit le is töltöttem már magamnak, nagyon hálás vagyok érte! Kösziiiii

Biztos vagyok benne, találkozunk  még Veletek!

Üdvözlettel,   Nagy Angéla

 

Köszönjük  a  levelet Angéla!

HA TI IS HASONLÓAN ÉLVEZTÉTEK VAGY MÉG NEM PRÓBÁLTÁTOK KI ESEMÉNYÜNKET, DE KI SZERETNÉTEK, AKKOR NE HABOZZATOK GYERTEK EL!

A FŐOLDALON TALÁLHATJÁTOK MEG A BUDAPESTI ÉS A BALATONI IDŐPONTOKAT.

VÁRUNK BENNETEKET!

JÓ, JÓ, JÓ, MINIMAX HAJÓ!

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!