Fejlesztő pedagógus szemmel

 

JÓ,JÓ,JÓ MINIMAXHAJÓ!!!!                                                                                              

Judit - fejlesztőpedagógus szemszögéből pár gondolat, aki a Minimax Gyerekhajó animatároként részt vesz a programokon:

Többen kérdezték már tőlem, miért és mit szeretek a Minimax gyerekhajón? Fejlesztőpedagógusként mit tudnék ajánlani, miért is jöjjenek el velünk, mi az, amit ez a program adhat a gyerekeknek és mi az, amit a felnőtteknek?
Amit elsősorban elmondhatok az a közös élmény, amit a gyerekeinkkel, gyerekünkkel megélünk örök.
Minden egyes programunk más és más élményt ad.
Budapesten a gyönyörű Budapest hajót varázsoljuk mini élményközponttá a gyerekeknek.
 

Nem mehetek el szó nélkül a tematikusan elrendezett játékok sokaságán, melyek egytől-egyig a különböző korosztályok fejlesztéséhez nagyban hozzájárulnak. Jó látni és hallani a gyerekek boldog kacaját, vidám hancúrozását, miközben játszva fejlődnek. Sok szülő kaphat ötletet, milyen ajándékot is válasszon egy elkövetkezendő ünnepre, születésnapra gyermekének, gyermekeinek.
 

Animátoraink is készséggel segítenek, hiszen ismerik a programjainkon megtalálható összes logikai- és társas játékot.
Kreatív asztalainknál mindig megtalálható kézügyességet és finommotorikát fejlesztő játék, ezekkel a játékokkal is játszva fejlesztünk, fejlesztve játszunk.

 

Idén újdonságként felvettük programjaink közé a HOMOKKÉP készítést, ami ugyan a fizetős programjainkhoz tartozik,,de az elmúlt időszak tapasztalatai alapján elmondhatjuk, IGEN erre gondoltunk, mikor betettük programjaink közé: szárnyal a gyerekek fantáziája, hihetetlen mennyire gyorsan kombinálják a különböző színeket egymással, miközben aprólékos munkával csodás képeket készítenek, melyet örök emlékként haza visznek.
 

Természetesen rengeteg szuper program, koncert, arcfestés, Pici cica tánciskola...megtalálható hajózásainkon, amiről folyamatosan hírt adunk Nektek, de arra gondoltunk kicsit szeretnénk Nektek bemutatni programjaink egy részét egy szakember szemével is.
 

Várunk Benneteket programjainkon és ne feledjétek:  JÓ,JÓ,JÓ MINIMAXHAJÓ!

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!