Gyerekhajó télen is

Télen is vár a Gyerekhajó!

 

Mesés koncertek és hajókázás

A budapesti gyerekprogram alkalmával december 3-án lehetőségetek lesz a Csurgó Együttes koncertjén önfeledten táncolni és persze együtt énekelni a zenekarral a fülbemászó dalokat. Ezután az egyórás móka után 11-kor útnak is indulunk és megnézzük a Parlamentet, a Budai Várat, a Gellért-hegyet és nem utolsósorban káprázatos hídjainkat. A dunai hajókázás folyamán megcsodálhatjátok gyönyörű fővárosunk még gyönyörűbb látványosságait.

Izgalmas gyerekprogramok

Tudni szeretnéd, milyen izgalmas dolgok várnak Rád ezen a napon? Készülünk logikai-, illetve társasjátékokkal, de még kreációs asztalokkal is, ahol kiélhetitek kreativitásotokat és ötletesebbnél ötletesebb dolgokat készíthettek. A legkisebbek számára egy bébi sarkot is kialakítunk. Ha nagyon odavagy a barkácsolásért, Zokni Nyunya figurákat és különleges viaszképeket is készíthetsz. Lesz ezenkívül arcfestés és tombola is, valamint Gondevőkkel és persze Pici Cicával is találkozhatsz!

És ami a legfontosabb: a Mikulás!

Természetesen a Mikulás is velünk tart ezen a bulis hajóúton! Meglephetitek őt gyönyörű, saját készítésű rajzaitokkal, versikétekkel, de akár énekelhettek is neki. A Mikulás cserébe mindenkinek ad valamilyen különleges ajándékot. Láthatjátok hát, hogy télen sem maradtok csodás kalandok nélkül! Bulizzatok még egyszer idén utoljára a Mikulás-bulin a budapesti Minimax Gyerekhajó fedélzetén!

Iratkozz fel hírlevelünkre!