Készülődjünk Anyák Napjára!

MÁJUS ELSŐ VASÁRNAPJA. EZ AZ A DÁTUM, AMIT MÉG A FÉRFIAK SEM FELEJTENEK EL. MIT IS JELENT AZ ANYÁK NAPJA?  HOGYAN LEPJÜK MEG ÉDESANYÁNKAT, AKI ÉLETET ADOTT NEKÜNK?

 

Az apuka rájön arra, hogy ki számára az egyik legfontosabb nő, emellett észben tartja, hogyan lepje meg kisfia és kislánya által gyermekei anyját. Az anyuka rájön arra, milyen érzés anyának lenni, így még jobban megbecsüli és szereti saját édesanyját. Az idősebb gyerekek rádöbbennek arra, hogy édesanyjuknak kell egy saját nap, amikor megköszönik a sok fáradozást. A kislurkóknak, nem jelent mást, „csak” egy mosolyt, amit Édesanyjuk arcán látnak, mikor átadják a saját kezűleg készített Anyák napi ajándékukat. Ez az ünnep mindenkinek más, mégis ugyanazt jelenti számunkra.

Apukák figyelem! Ilyenkor Ti vagytok az ajándék felelősök. Csak rátok számíthatnak a kismanók, hogyha Anyák napjáról van szó. Hogy ne essetek pánikba itt van pár tipp, mivel lepjétek meg az Édesanyákat a napjukon.

 

Körömlakk és egy bögre!

Nincs olyan anya, aki ne szeretné a bögréket. Minden reggel kávéval indul, az estét pedig teával kell zárni! Apa segítsége annyiban kell csak, hogy egy sima fehér bögrét szerezzen a Nektek. Nektek csak az a feladatotok, hogy Anyu körömlakkjából kölcsönvegyetek egy picit. Táráttárá… már kész is az ajándék.

 

Gyöngyvasalásból kis tálka?

Minden óvodás korú kisgyerek odavan a vasalós gyöngyökért. Készítsetek édesanyátoknak kis tálkát gyöngyökből. Ami szigorúan fontos: csak Apa vasalhat. Együtt sokkal nagyobb móka a munka!

 

Fényképből hűtőmágnes!

Nem kell más hozzá csak kicsi, kinyomtatott képek, mágnesek és vastag karton, és persze erős ragasztó. Díszítsétek fel a hűtőtöket családi képekkel. Ne felejtsd el: legyen egy olyan kép, amin édesanyáddal ketten mosolyogtok.

De a lefontosabb, szeretgessük meg jól édesanyánkat, halmozzuk el sok-sok puszival, öleléssel, de nem csak ezen a napon, hanem mindig!

Reméljük sikerült pár jó ötletet adnunk Nektek, jó barkácsolást!

Kincses Bettina


NEM ELFELEJTENI: JÓ, JÓ, JÓ MINIMAX HAJÓ

Iratkozz fel hírlevelünkre!