Kovácsovics Fruzsina a Minimax Gyerekhajón

A MINIMAX GYEREKHAJÓ FEDÉLZETE RENGETEG KIS GYERMEKNEK AD OTTHONT PÁR ÓRÁCSKÁRA, AZONBAN NEM FELEJTKEZETT MEG A SZTÁROKRÓL SEM. AZ ANYÁKNAPI ESEMÉNYÜNK ALKALMÁVAL NEM MÁS, MINT KOVÁCSOVICS FRUZSINA FOG ZENÉLNI NÁLUNK! TI IS KÍVÁNCSIAK VAGYTOK, MANAPSÁG MIT CSINÁL, MI A KEDVENC GYEREKDALA ÉS MILYEN ÓVÓ NÉNIKÉNT AZ ÉLET?

Kovácsovics Fruzsina 2007-ben jelent meg a tévében, a Csillag Születik műsorában. Már lassan tíz éve, hogy elrabolta az emberek szívét zenéjével. Miután berobbant az énekesek világába megjelent Üveggolyó című albuma, majd 2009-ben Fuss el végre! című albumának dalait dúdolta mindenki.

Fruzsi négy éve koncertezik szerte a világban három fős zenekarával. Saját dalokkal, népdalokkal és kis lurkók által ismert gyermekdalokkal szolgálnak a közönségnek. Legfőbb célja, hogy a csöppségek minél több zenei stílussal megismerkedjenek meg, emellett a hangszerek ismeretét is fontosnak tartja. „Ne feledjük, minden kislánynak és kisfiúnak jár egy hangszer! „

Zenei életének nagy váltása 2012-ben jött el, amikor megjelent Elfeledett Mézescsók című albumuk. Fruzsi tanulmányai alatt írta, amíg az ELTE Tanító- és Óvóképző Karára járt. Nem írt másról, mint a gyerekekről. Olyan dolgokat zenesített meg, amik a gyerekek világában körülvették, különleges módon, énekben tanulmányozta a kis manókat. Fruzsi mai napig úgy gondolja, hogy ez az album nagyon fontos mérföldkő az életében, mondhatni ez alatt ért igazán zenésszé, már akkor tudta, hogy ez lesz az ő útja, ezzel kell foglalkoznia. De vajon miért pont Elfeledett Mézescsók? Ezt mi is megkérdeztük Fruzsitól, ez volt a válasz: Talán azért, mert olyan édes dolgokról írtam benne, mint a mézescsók, amiket sajnos hajlamosak vagyunk felnőttként elfelejteni!”

Mint minden együttesnek, ennek a zenekarnak is van kedvenc dala. A nagy repertoár között, mindig akad egy olyan dal, ami legközelebb áll a szívükhöz. Fruzsinak a kedvenc dala az Álomtáncom. A dalocska címe sem hazudik, az egyik álmát meséli el kottákat használva, emellett igyekezett minél több olyan dolgot összegyűjteni, amire szuper dolog lenne álmodni.

Még nem említettük, de reméljük, sokan tudjátok, hogy Fruzsi óvó néni. Már régóta tudta, hogy az óvoda falai között lesz a második otthona. Nem foglalkozva azzal, hogy az óvó nénik életem nem éppen könnyű, imádja azt, amit a kisgyermekektől kap, továbbá még jobban szereti az összes szeretetet és figyelmet visszaadni nekik. Egy biztos, az élet az oviban sosem unalmas, mint új helyzetekkel találkozhat az ember és nincs megállás a fejlődés terén köszönhetően a kis manóknak. Ezt hallva megkértük Fruzsit, hogy mesélje el a kedvenc sztoriját, ami számára eddig a legviccesebb pillanat volt: „Az egyik legmurisabb talán az volt, mikor az egyik kiscsoportos fiú (aki minden nap elmondja, hogy én vagyok a szerelme) már nagyon rég óra csak üldögélt a wc-n, énekelgetett, beszélgetett magával. Én már többször szóltam, hogy kicsit igyekezzen, mert indulnunk kell a kirándulásra, majd a sokadik sikertelen figyelmeztetés után odamentem hozzá, rá néztem, és kicsit erélyesebben mondtam neki, hogy siessen. Majd ezek után kiment a másik óvó nénihez és hangosan elpanaszolta neki: „Edina néni. képzeld el, megijesztett a nagy, gonosz varázsló.” Ez voltam én, a nagy, gonosz varázsló.” Bármit mondjon is egy kis gyerek, nem lehet rájuk haragudni, mert csak cuki lehet.

 

Remélem tetszett a cikkem, Sziasztok!
Kincses Bettina

„Hogy mit is gondolok a Minimax Gyerekhajóról?

Nagyon sok pozitív véleményt hallottam már a Minimax Gyerekhajóról, a szülők nagyon szeretik. Én is azt gondolom, hogy egy szuper kezdeményezés, és az még izgalmasabbá teszi, hogy egy hajón van a program. Biztosan nagyon sokan lesznek, úgyhogy nagyon várom már!”

 

GYERTEK EL ÁPRILIS 30-ÁN A MINIMAX GYEREKHAJÓRA TI IS, ÉS TALÁLKOZZATOK FRUZSIVAL, AHOL EGYEDÜL FOGJA SZOLGÁLTATNI ESEMÉNYÜNK SZUPER HANGULATÁT. BULIZZATOK VELÜNK EGYÜTT AZ ÁLOMTÁNCOM ÉS A PINGVINTÁNC CÍMŰ ZENÉKRE!

VÁR TITEKET CSUPA MÓKA ÉS KACAGÁS FEDÉLZETÜNKÖN!

JÓ, JÓ, JÓ MINIMAX HAJÓ! 

Iratkozz fel hírlevelünkre!