Szabadtéri játékok

KÉSZÜLTÜNK NEKTEK EGY KIS SEGÍTSÉGGEL! VÉGE A TÉLNEK, ITT A TAVASZ! IRÁNY A SZABADBA JÁTSZANI!

Itt a jó idő és a csöppségünk még mindig a szobában nyomja a számítógépet, a játékkonzolt vagy a telefont? Vége a szobában ülésnek, helyette irány a friss levegőre és élvezzük a szórakoztató játékokat! Ha nincs mit játszani, itt van pár jó tanács mivel tölthetitek a szabadidőtöket.

Nem szabad megfeledkezni a régi, hagyományos aszfaltkrétáról, amihez nem kell más, mint pár szín és egy jókora betonfelület. Mit szóltok a kinti sportokhoz, amihez csak egy ugrókötél vagy egy hullahopp karika szükséges? Emellett ott van még a bicikli, a roller, és a sárkányeregetés.

Ti mit szoktatok csinálni, hogyha többen vagytok? Ott a mindennapokban a foci, a kidobó labdajáték, azonban ha ez nem elég, itt van egy két jó tanács:

 

Fű Twister:

Ha Apa engedi és nem lesz belőle nagy baj, fessetek a fűre egyenletes karikákat négy színben: kék, piros, sárga és zöld! Ha ezzel készen vagytok, akkor csak el kell döntenetek, hogy melyik lábatokat vagy kezeteket hova helyezitek. Adjatok egymásnak egyre nehezebb utasításokat, hogy minél érdekesebb és izgalmasabb legyen a játék.

 

Távolra dobás a pontgyűjtő lyukakba:

Ha a sport szerelmesei vagytok, főleg ha ügyesek vagytok a dobások technikájában, akkor az ugró iskola mellet, most itt van egy új távolra dobó szabadtéri játék. Találj bele az adott távolságból a legtöbbet érő lyukba és győzd le az összes ellenfeledet!

 

Óriás Jenga:

A szobában imádjátok ha Legoval vagy építőkockával játszhattok? Itt egy szabadtéri megoldás az építkezésre? Hallottatok már a Jengáról? Na ezt képzeljétek el óriási formában! Milyen izgalmas lehet attól félni, hogyha elborul akkor földrengést okoz?

 

Traktorkerékben homokozó:

A jó öreg homokozó játékok nélkülözhetetlenek, ha itt van a jó idő. Bárhová mentek, mindig magatokkal vihetitek, hiszen a kislurkók állandóan találnak egy talpalatnyi homokbuckát vagy földet, amit fel lehet túrni. Főleg akkor nagy a mosoly, amikor saját traktorból készült homokozónk van az udvaron.

Remélem tetszett a cikkem!
Sziasztok, Kincses Bettina

REMÉLJÜK, MOST MÁR MINDEN KIS MANÓ A FŰBEN HEMPEREG!!! NE BENT KUKSOLJATOK IRÁNY A JÓ IDŐ!!!

JÓ, JÓ, JÓ MINIMAX HAJÓ!

            

Iratkozz fel hírlevelünkre!