Tájékoztató

Tájékoztatás az október 18-án vasárnap megrendezésre kerülő,
Minimax Gyerekhajó rendezvénnyel kapcsolatban!

 

A járványügyi helyzetnek megfelelően a szervezők részéről is vannak kötelezettségek, melyekben szeretnénk kérni a vendégek segítségét, közreműködését!

  • Kérnénk a felnőtteket és a 6 évesnél idősebb gyerekeket, hogy saját maszkban érkezzenek, a rendezvény teljes időtartama alatt azt az előírásoknak megfelelően viseljék: szájat, orrot eltakarva. A maszk viselése csak étkezéskor, az étkezés időtartama alatt mellőzhető.  
  • A rendezvény előtt, a hajóra szállás előtt a helyszínen, egy adatlap kitöltését szeretnénk kérni a szülőktől (családonként 1 fő), melynek kitöltésében 2 animátor fog segíteni. Igyekszünk ezt a folyamatot gyorsan lebonyolítani, hogy ne kelljen sok időt a szabadban várakozniuk.
  • A hajóra történő belépéskor érintésmentes lázmérés lesz gyereknek, felnőttnek egyaránt. Amennyiben az eszköz hőemelkedést jelez, abban az esetben az érintett vendéget nem tudjuk beengedni a rendezvény helyszínére. Kérjük ebben megértésüket!
  • Az online vásárolt belépőjegyeket kérjük, hogy kinyomtatva szíveskedjenek magukkal hozni, ezzel is segítve a gyors jegykezelést kollégáink számára.  A márciusi jegyekre kérjük, hogy szíveskedjenek ráírni a vásárláskor regisztrált nevet.
  • A hajó több pontján kézfertőtlenítőt helyezünk ki, kérjük, ezeket szíveskedjenek használni!  
  • A játékokat a rendezvény előtt gondosan tisztítjuk, fertőtlenítjük!

 

A programról:

A program 10.00 – 12.00 között kerül megrendezésre, a kapunyitást korábban fog megtörténni, 9.30-tól már van lehetőségük belépni.

Az Alma zenekar koncertje nagyon kedvelt a gyerekek körében. Az ülésrend kialakulásának időtartamára kérjük szíves türelmüket!

Annak érdekében, hogy megakadályozzuk a rendezvény túlzsúfoltságát, ezen a napon a megengedett létszám 40 %-át tudjuk fogadni, a belépőjegyeket ennek megfelelő számban értékesítjük!

Bízunk benne, hogy a kialakult helyzetnek megfelelő szabályok mellett mindenki jól fogja érezni magát, mindenki megtalálja a saját örömét a rendezvényben, alkalmazkodva egymáshoz!
Vigyázzunk egymásra!

 

JÓ  JÓ  JÓ MINIMAX HAJÓ!!!

Németh Erika, főszervező

 

 

 

 

TÁJÉKOZTATÁS

A kormány 2020.11.03.  bejelentésére reagálva, tájékoztatjuk az érdeklődőket és a már belépőjegy vásárlókat, hogy a 2020. november 15-re és december 6-ra szervezett Minimax Gyerekhajó rendezvény elmarad!

A jegy.hu jegyvásárlókkal, akik elővételben már megvásárolták a belépőjegyeket, a következő napokban felvesszük a kapcsolatot.

Bízunk benne 2021-ben újra találkozhatunk!
Vigyázzatok magatokra, a gyerekekre és a családotokra!

Kövessetek továbbra is bennünket a facebook oldalon!

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!